Fra hospitalsløsninger til førstehjælpskassen - over 100 års medicinsk erfaring.

I mere end 100 år har Leukoplast® været engageret i at opfylde de sundhedsprofessionelles behov med højkvalitetsprodukter.

Efter at have opfundet verdens første hvide zinc-oxid gummiplaster, er  Leukoplast® blevet et af verdens mest anerkendte sårbehandlingsbrands for læger og sygeplejersker.

I dag er vi en af verdens ledende virksomheder indenfor specialiserede sårbehandlingsløsninger til klinisk brug. Vi har nu overført denne viden til  Leukoplast® familien af produkter til sårbehandling derhjemme.

Verdens første selvklæbende plaster tape

Siden den spæde begyndelse i 1901 da Leukoplast® først opfandt verdens første selvklæbende plaster tape, har vi introduceret innovationer og produktudviklinger, der møder vores kunders behov.

Den ikoniske røde rulle

Den ikoniske røde rulle kom til verden i 1920 og blev verdenskendt for den ledende produktkvalitet.

De 7 versioner af leukoplast®

Den originale Leukoplast® klæbende tape, er blevet videreudviklet til adskillige varianter til forskellige behov og situationer, især henimod at møde de stigende krav til produkter til skrøbelig hud. I dag tilbyder vi Leukoplast® i 7 versioner: Leukoplast®, Leukoplast® waterproof, Leukosilk®, Leukokopor®, Leukoderm®, Leukoflex® og Leukofix®.


Leukoplast® tilbyder mange løsninger til selvbehandling derhjemme. Hele familien kan drage nytte af vores erfaring i sårbehandling med vores brugervenlige højkvalitetsprodukter.

Læs mere